«

sep 04

parajumpers juliet tilbud

To fandt, at sm frakker kan vre en smule mere varieret. nsker i dag skiller sig ud, er forskellige. Vores frakker bre dette. Lever du har en jakke at maleri, s er du 70 euro, hvis de vlger en jakke, det vil koste dig 120 euro. De gr et halvt r efter starten af deres virksomhed stadig p hver kunde egenskaber i? hvis ideen til illustrationen ikke passer os. Eller hvis der er for mange ordrer, h. parajumpers udsalg, De ogs hóeven ikke overalt, fordi nu de arbejder sammen med Levi markedsleder i denim omrde.

Sg efter brugte Levi frakker var frst et job, siger h. kom s ofte i Episode forretningen, s de begyndte at genkende os. En medarbejder fortalte os, at der er en ny regel er til kb af brugte denim jakker: ikke mere end to ad gangen. Gennem en anden vintage butik, der er knyttet til en grossist, parajumpers jakke dame tilbud, kom vi i en stald med bjergene bruges Levi frakker. Frst fundet den engros, det ikke er en god idé at arbejde med sdan en lille virksomhed. Da vi tilbd ham en malet frakke p og han var tack. Tailer Shop

Jacka Amsterdam arbejdet denne sommer i Levi Tailor Shop, ved festivaler i Holland og Belgien. Hvordan de ender der? opkald og en kaffe aftale, siger h. elsker af Levi den bedste denim mrke i verden. Malestil af Levis og talte i Tailor Shop, der var ingen der p denim malede, Junggeburth. Mennesker med en Levi spijkerjas p festivalerne lade et print maleri. parajumpers long bear udsalg, Hvad Jespersen gre? kan fremstte forslag; en yndlingsfarve, yndlings tegneseriefigur eller en tekst. Eller de giver os frie hnder. medier

Nu Jespersen i hele Holland for Levi Tailor Shop arbejde. Hvorfor er hvad de gr s godt? Iflge Junggeburth kommer succesen ved den mde, de fortller deres historie p sociale medier. om to unge ivrksttere, der er begyndt p deres kollegievrelse til deres drm. I kombination med den rigtige profilering p instagram og Facebook og selvflgelig mund.