«

»

aug 30

Parajumpers 2

P den ene side (ydersiden) har vi en flot m farve, hvor yderstoffet er coatet hvilket giver den et look lidt som en regnfrakke. Den er tilmed vandafvisende og vindt Denne side er ret sporty og casual pga stoffets look og pasformen. Den er ogs udstyret med en dobbelt lynl hvilket giver jakken en super fed ekstra detalje. Man kan v at vise denne dobbelt lynl eller man kan lyne den i den inderste, s man skjuler den, hvis man et lidt mere enkelt look. Dermed f du faktisk ogs to forskellige looks, bare p denne ene side.

P den anden side af jakken (indersiden) har vi en flot lys farve. Jeg vil sige at denne side er mere fin og feminin. Den flotte lyse farve er meget sommerlig, og vi har samtidig kontrasterne med kanten ned langs lynl ved rundt i h og s har vi selvf Parajumpers logoet p venstre arm.

Jeg er meget imponeret over denne jakke, fordi den er s anvendelig. Jeg har t mig hovedsageligt at bruge ydersiden til almindelig hverdag, g osv. Og s vil jeg bruge indersiden n jeg skal noget finere, fx en caf med veninderne osv. dyrere end de almindelige Gloria modeller. Men med denne har du hele to Parajumpers jakker, i Smart!