«

»

aug 16

b jakker til kvinder online hos Gundtoft

Jakker og frakker, korte eller lange i tykke eller tynde kvaliteter overtj, der passer til rstidernes skiften. Overtj er en af de vigtigste dele af din garderobe. Derfor er dit valg af det verste lag tj utroligt vigtigt og et absolut must have i enhver kvindes garderobe. En kvinde br samtidigt have en jakke til hver af de fire rstider og ogs gerne flere til at vlge imellem. Du kan vlge imellem de store og varme dunjakke eller en uldfrakke til de koldeste rstider. Overgangsjakker til kvinder er perfekte til forret og en lkker en trenchcoat eller lderjakke til de lune sommeraftener. En kvinde burde samtidig ogs eje en jakke til enhver lejlighed! Lige fra den sporty jakke, en casualjakke eller den klassiske og elegante jakke til lkre middage eller festlige anledninger med vennerne. Helt simpelt en jakke til alle anledninger som kan styles til lige prcis dit outfit og stte prikken over i’et. Da vi bruger vores jakker rigtig meget m det gerne vre i ordentlig kvalitet og koste lidt ekstra. Derfor byder vi p et vld af lkre og elegante kvalitetsovertj til enhver smag og stil.