«

»

aug 08

Mange Canada Gæs blev dræbt

Det blev rapporteret af Peoples Network, at det har været kendt, at det var en tradition for beboere i Amerika og Canada at ‘elske og bevare vilde dyr’. Men regeringsafdelingen vil ikke være ‘ubarmhjertig’ med vilde dyr, hvilket vil skade menneskers sikkerhed. Et amerikansk luftfartsselskabs passagerfly i begyndelsen af ​​2009 blev ramt af Canada Goose og havde ingen drivkraft til at bevæge sig. Endelig var flyet succesfuldt landet med pilotens fremragende teknologi på New York Hudson River.

‘Canada Goose’ bor i nærheden af ​​lufthavnen, og blandt dem har de vist sig at være jagtfokus for retshåndhævende personale i USA ‘Landbrugsafdelingen. Dens formål er at undgå at true de civile luftfartsselskaber’ hyppig start og land. Den såkaldte ‘Canada Goose’ er faktisk en slags vild fugl, som ligner vilde gås. Nær kysten af ​​floder og søer i Canada og Nordamerika; De har deres liv og reproduktion. Denne slags dyr er ikke skræmmende.

Denne slags dyr kan især lide at bo tæt på park og lufthavn. De vil ikke bare true civile fly. Desuden vil meget affald blive overladt på land af dem, som burde skyldes nogle billige Parajumpers sygdomme. ‘Injektion. Næsene af Canada Goose vil blive bygget på jorden, hvor nærmer vandet under normale omstændigheder. På den ene side Kan bruge kropsadfærd til at kommunikere med hinanden, og på den anden side kan de lave mere end ti forskellige stemmer.

Endelig nåede dyrebeskyttelsesafdelingen i USA en aftale. For at mindske skade på flyet fra civile luftfart, vil de gerne reducere antallet af canada goose og andre fugle ved at dræbe. Det blev rapporteret, at sidste år er det samlede antal 14000 Canada goose parajumpers gobi udsalg billige Parajumpers jakker blevet ‘henrettet’ i USA. Nogle dyrebeskyttelsesaktivister sagde, at der skulle tages en mere ‘humanitær’ måde at håndtere disse ‘dejlige og store vilde fugle’. For eksempel kan de lade hundehunde drive dem væk fra habitatet nær lufthavnen.

Det blev også sagt af Canadas regering, at den praksis, der blev taget af landbrugsafdelingen i USA, var ‘grusom’. I de tidlige år i det sidste århundrede var Canada Goose udsat for udryddelsessituationen. På nuværende tidspunkt er der dog et dybt beskyttelseskoncept i hjertet af mennesker. Kun i USA lever der for øjeblikket millioner af canadiske gæs. De bliver den ‘hyppige ringer’ i mange bysamfund. Nogle mennesker parajumpers long bear sort for miljøbeskyttelse sagde, at dræbe Canada Goose kan lade andre arter få en chance for at komme ind. Det menneskelige miljø vil lide af flere trusler på denne måde.