»

aug 07

DIETMAR BLASIUS DIPARTMENTO SVILUPPO PROGETTI ZLT

Dietmar Blasius er ansvarlig for afdelingen Special Missions. Han er en tidligere Air Force Captain andgraduatedMBA ved theArmed parajumpers udsalg ForcesUniversity i München. Han startede sin karriereassistentleder for militære applikationer i ZF Friedrichshafen AG, bilindustriens globale aktør og en af ​​ZLTs største medarbejdere. Blasius har samlet stor erfaring med luftfartsteknologi og luftfart. Han deltager i udviklingen af ​​det nye selskab i forskellige funktioner og er derfor bekendt med ZLT’s forretningsmæssige luftfartsvirksomhed, Deutsche parajumpers jakker Zeppelin Reederei.

Ved starten af ​​Zeppelin NT-projektet i 1993 var designen af ​​det nye luftskib oprindeligt fokuseret på high end sight seeing flyvninger.

Siden starten i sommeren 2001 har Zeppelin NT succesfuldt været brugt i forskellige europæiske lande som udsendingsplatform og som luftrumsovervågningsplatform med levende billedoverførsel til politiets parajumpers kodiak udsalg tilsyn på mega-arrangementer, som fodboldmesterskabet 2006 og det pavelige parajumpers jakke til mænd besøg i Köln2005. En stor succes for Zeppelin NT var også den mikro gravimetriske og geomagnetiske feltmålingskampagne for De Beers i Kalahari-ørkenen inden for rammerne af mineralogisk prospektering og udforskning af naturressourcer.